9 jul 2009, 10:08

Изгубих се 

  Poesía » De amor
547 0 1

Изгубих се в твоите очи.

Усещам как до болка ме пронизват.

Но нека с такава болка ме боли.

И нека всичко в мене да изпиват.

 

Изгубих се в твоите очи,

така ми е добре, не ми се връща.

В този рай на сладка болка и мечти,

където плачът в смях се преобръща.

 

Изгубих се в твоите очи.

Оставям в тях притихнала и твоя.

Душата от любов мълчи,

защото ти направи си я своя.

© Мими Ивова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??