Изгубих се в твоите очи.
Усещам как до болка ме пронизват.
Но нека с такава болка ме боли.
И нека всичко в мене да изпиват.
Изгубих се в твоите очи,
така ми е добре, не ми се връща.
В този рай на сладка болка и мечти,
където плачът в смях се преобръща.
Изгубих се в твоите очи.
Оставям в тях притихнала и твоя.
Душата от любов мълчи,
защото ти направи си я своя.
© Мими Ивова All rights reserved.