Изгубих посоката, пътя изгубих.
Загубих се в моя собствен живот!
Кого заблуждавам, мен или другите,
че ми е комфортно на тоз кръстопът?
Гордо изправена, досущ като луда,
вятър ме брули от всяка страна.
Зъзнейки в тази своя заблуда,
тествам се колко ще издържа!
Май имам нужда от мощно торнадо -
с вихър далеч да отвее страха,
с обич от мен да изкара доброто,
в прегръдката негова пак да летя!
© Сиси Todos los derechos reservados