Знам как пее тъжната китара.
Това не е песен за всеки...
Ще стене самотнa, спомени ще навява.
Така боли в сърцето, така боли и в мене...
Сълзи когато напират,
ще се справя ли с тях?
Когато не мога да спра
и в мен толкова очи се взират,
дали пред тях сълзите си ще въздържа?
Дали ще свикна с тази болка?
Дали ще търся изход друг?
Дали да се предам на чувството познато,
или ще тръгна по незнаен път?
Сърцето все превзема разума.
Така е трудно за решението...
Как да научиш самотата си
да не прозира в погледа ти празен...
© Просто Някой Todos los derechos reservados