Oct 24, 2012, 12:38 PM

Изход 

  Poetry
567 1 1

Знам как пее тъжната китара.

Това не е песен за всеки...

Ще стене самотнa, спомени ще навява.

Така боли в сърцето, така боли и в мене...

 

Сълзи когато напират,

ще се справя ли с тях?

Когато не мога да спра

и в мен толкова очи се взират,

дали пред тях сълзите си ще въздържа?

 

Дали ще свикна с тази болка?

Дали ще търся изход друг?

Дали да се предам на чувството познато,

или ще тръгна по незнаен път?

 

Сърцето все превзема разума.

Така е трудно за решението...

Как да научиш самотата си 

да не прозира в погледа ти празен...

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??