Когато искаш, но не можеш;
не разбираш и крещиш.
Когато търсиш - не намираш;
правиш, за да продължиш.
Когато мислиш, но не чувстваш;
викаш, за да не мълчиш.
Когато мразиш, че обичаш,
а отричаш, за да не раниш.
Когато вярваш, но избягваш;
плачеш, за да опростиш.
Когато знаеш и забравяш -
изкуството да се родиш.
© Мария Todos los derechos reservados