12 jun 2007, 12:08

Излез от съня ми  

  Poesía
1050 0 5
Всяка нощ, когато заспя, ти идваш в съня,
всяка нощ се будя с плач, защото е само сън,
а в реалността съм сама.

Излез от съня ми веднага,
само там не мислех за теб,  но вече
и там не мога да кажа, че съм спокойна.
Излез от съня ми, защото умирам всяка сутрин,
щом видя, че съм сама.

Дълги са дните без теб,
вече дълги станаха и нощите,
обичам те силно, но излез от съня ми,
защото от мъка ще се поболея...

Излез от съня ми веднага,
само там не мислех за теб,  но вече
и там не мога да кажа, че съм спокойна.
Излез от съня ми, защото умирам всяка сутрин,
щом видя, че съм сама.

© Джени-фенка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??