24 oct 2008, 2:50

Излъжи ме 

  Poesía » De amor
970 0 2
 Обичам да ме лъжеш...
пак го направи!
Казваш ми, че ще сме само аз и ти...
ще ти повярвам аз.
Само повтори най-красивата лъжа,
че я има любоВта!!!
Щом не мога да те имам,
ще ми стигне и това...
да се потопя в миг илюзия...

Някой ден ще сме истински!
Някой ден ще сме влюбени!
Всичко забрави и сега пак ме излъжи!

© Дилян Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??