24.10.2008 г., 2:50 ч.

Излъжи ме 

  Поезия » Любовна
960 0 2
 Обичам да ме лъжеш...
пак го направи!
Казваш ми, че ще сме само аз и ти...
ще ти повярвам аз.
Само повтори най-красивата лъжа,
че я има любоВта!!!
Щом не мога да те имам,
ще ми стигне и това...
да се потопя в миг илюзия...

Някой ден ще сме истински!
Някой ден ще сме влюбени!
Всичко забрави и сега пак ме излъжи!

© Дилян Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??