27 jun 2008, 9:54

Излъжи ме 

  Poesía » De amor
588 0 4

                 Излъжи ме  

   

Как искам да прошепнеш тихо,

че мене ще сънуваш тази нощ.

Макар да знам, ще ме излъжеш...

Надявам се на тебе плахо

да ме обичаш поне със слова.

Ръце в ръцете ми да вплиташ,

омайващ умело моята душа

и аз отново да те търся сляпа.

           

             

© Поли Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??