Излъжи ме
Как искам да прошепнеш тихо,
че мене ще сънуваш тази нощ.
Макар да знам, ще ме излъжеш...
Надявам се на тебе плахо
да ме обичаш поне със слова.
Ръце в ръцете ми да вплиташ,
омайващ умело моята душа
и аз отново да те търся сляпа.
© Поли Тодорова Все права защищены
Лъжата за жалост е по красива от истината.