5 abr 2018, 1:36

Измама 

  Poesía » Filosófica
704 1 0

Изгрее ли Слънцето умират звездте
Или просто си се преструват
Свърши ли живота се скриват душите
А "живите "ги виждат когато сънуват. 

 

За да изгреят звездите, кажи ми, 
по голямото бекрайно небе
Слънцето трябва да си замине, 
но дали тогава то ще умре!?

 

Разбираш ли сега тази измама? 
Разбираш ли тези неща? 
Че се редуват смъртта и живота на смяна, 
тъй както се редуват деня и нощта. 

 

Автор: Росен Николов©всички права запазени

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??