Стъклената чаша,
която те тревожи
със своята чупливост,
държейки я във ръцете си,
можеш да разбиеш в изстъпление,
или да прокараш резкѝ
по гладката повърхност,
и да гравираш името си.
Стъклената чаша всъщност е
една възможност,
която да напълниш с любов
до ръба на устните.
© Boyana Todos los derechos reservados