Не знам
светът ли толкова е луд,
или аз сам
сред кучия му студ
съм лудия,
но тази кръв по улиците от асфалт,
сълзите капещи над мъртвия,
ми казват, че май първият ми вариант
е този, в който няма грам измама -
А мир сънуват лудите...
Но няма
мир... освен за мъртвите...
25.04.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados