13 oct 2009, 21:53

Измислен 

  Poesía » Otra
630 0 8

Живот ли е? Или комедия?
Ужасно правдива пародия
на лошо прикрита трагедия,
съвършено фалшива мелодия?

Нима сме безгласни актьори,
скрили зад маски своите лица?
През болка и сълзи се смеем,
че знаем, животът не е игра!

Сляпо поели по път предрешен
- пропаднала филмова лента...
Жертви на мним режисьор
и сценарий, коварно скроен!

Сцена финална. Дойде моят час.
За теб, ако трябва, ще бъда
някой измислен идеален герой.
Но завесата падна.
Останах само аз.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??