Измислени са всички граници,
а пречките са илюзорни.
Душите ни са вечни странници,
дошли от Космоса просторен.
Частици са от Необятното -
един ден с него ще се слеят...
И, станат ли едно със Цялото,
отново те ще се намерят.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
Вярвам!