10 ago 2013, 21:01

Измислици 

  Poesía
413 0 2

Сред щастливи звезди

похитени от песен -

где светулка гнезди...

лято тича към есен...

там  горещи слънца

се усмихват красиво -

бързат мойте деца

след копнежа си диво...

свеждам кротка глава

над молитвени длани -

благослов  без слова

и след мен да остане...

Р.Д.

© Румяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??