7 oct 2011, 14:33

Измокрена 

  Poesía » De amor
771 0 0

 

Измокрена до кости от дъжда на чувствата,
душата си прикрих...
... и сложих я на сухо.

© Диана Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??