28 dic 2007, 17:15

Измръзнали души 

  Poesía » De amor
484 0 1

           Хладно, но страстно разгръщам огъня, който ме топли.

Усещам те така, че се съживих в облаците на изживяното.

     Измръзнах от любов, да усещам как треперя на глас, а часовете летят като песен.

    Душа от птичи мисли се прониза в душата ми.

Прерових те, намерих те, усетих те с върха на устните.

    Плъзнах се около голото ти тяло... събличах те с мисли...

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??