28.12.2007 г., 17:15 ч.

Измръзнали души 

  Поезия » Любовна
485 0 1

           Хладно, но страстно разгръщам огъня, който ме топли.

Усещам те така, че се съживих в облаците на изживяното.

     Измръзнах от любов, да усещам как треперя на глас, а часовете летят като песен.

    Душа от птичи мисли се прониза в душата ми.

Прерових те, намерих те, усетих те с върха на устните.

    Плъзнах се около голото ти тяло... събличах те с мисли...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??