Гръм и мълнии раздират небето.
Уплашени звездите -
зад тъмни облаци заспиват.
Да ни спаси, не може и детето.
На изневярата следите
на прага ни се спират.
Грешка. Справедлива присъда.
Другата чака, нея целувай!
В този дом мечтите не връщай!
Счупени клони не се прегръщат.
При нея иди! Не се обръщай!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados
Поздравявам те!