ИЗОСТАВЕНАТА ГАРА
Събуждам се,
а теб те няма.
Защо до мен не си?
Студено е,
дъхът ми става пара.
Дъждът навън вали.
Мрачно е.
Мъглата е голяма.
Къде се скиташ ти?
Почакай ме
на изоставената гара.
Там ходят тези без мечти.
© Ивет Боянова Todos los derechos reservados
Продължавай да пишеш, имаш заложби, Иви!💕🤗😘