29 oct 2019, 13:14

Изпей тази песен, Певецо! 

  Poesía » Canción de autor
846 1 2

Изпей тази песен, Певецо.
Изпей я и нека свърши света.
Събуди с нея всичко живо и свято
и нека усетят полъха от гласа.

Нареди нотите бавно в небето.
Докосни заспалите души с тях.
Нека доловят свободата в сърцето
и излезат от мрака без страх.
 
Пусни тези звуци в морето.
Издигни и разбушувай вълните с тях.
Нека корабът вдигне платното
и отплува към желания бряг.

Изпей тази песен за Лятото.
Покори с нея и морския дух.
Русалките нека полетят с ятото
и очертаят звездният Миг.

Изпей тази песен сърцата.
Излей я и нека всички примрят.
Нея отдавна я пее душата
и търси съкровения свят!

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??