21 jun 2007, 20:12

Изпепеляване 

  Poesía
528 0 8
 

Изпепеляване



Нощта ще бъде светла като ден.

Звездите ще изгарят мойте мисли

и образът ти мил и съкровен

над пепелта ми ще разпръсква искри.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??