Jun 21, 2007, 8:12 PM

Изпепеляване 

  Poetry
529 0 8
 

Изпепеляване



Нощта ще бъде светла като ден.

Звездите ще изгарят мойте мисли

и образът ти мил и съкровен

над пепелта ми ще разпръсква искри.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??