13 oct 2009, 21:54

Изпит 

  Poesía » Otra
483 0 5

 

Аз не че го искам,

то трябва!

По мъжки зъби ще стискам,

нека всичко бързо минава.

Първо минута мълчание,

(после цял час)

предното изпитание

за тея като нас.

Тракане на нервното токче,

свъсено чело и... хоп!

Надежда на снопче,

вплетена в гъкнещ галоп.

"По-силно, нищо не чувам!"

Да подсказват нека се научат поне!

Ето, пак безмислици думам

и в дневника цъфна грозното две.

© Яна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??