27 ago 2013, 23:51

Изплаках те в сълза 

  Poesía » De amor
397 0 0

Изплаках те в сълза

 

Изплаках те в сълза

утихнала в преболялата тишина.

Зашлевени истини замерят

грапавото време с желания.

Присичат  се разстояния.

Боли, прошепвам ти.

Боли от усещания.

От вричане боли.

От любов - прозрачна светлина,

стекла се в кръпчица,

в късче сладка зрялост.

 

Боли, изплаках те в сълза.

От обичане боли. Много боли...

 

©Ванко Николов (Starkmaster® vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??