28 mar 2006, 12:54

Изповед 

  Poesía
824 0 4

  Да ти го кажа,не...не мога
не ми достигат сили,да
 ах как бих искал туй, за бога
не трябва вече да мълча.
Обичам те! Сега го знаеш,
 но то не стига за сега,
 че сам човек любов не прави
и трябва двама за това.
Кажи ми-да-или прощавай,
 прощавай,сбогом ми кажи
 но ти недей, не ме забравяй,
 не ме забравяй, мен и наште дни.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??