Mar 28, 2006, 12:54 PM

Изповед 

  Poetry
820 0 4

  Да ти го кажа,не...не мога
не ми достигат сили,да
 ах как бих искал туй, за бога
не трябва вече да мълча.
Обичам те! Сега го знаеш,
 но то не стига за сега,
 че сам човек любов не прави
и трябва двама за това.
Кажи ми-да-или прощавай,
 прощавай,сбогом ми кажи
 но ти недей, не ме забравяй,
 не ме забравяй, мен и наште дни.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??