18 jul 2008, 11:06

Изповед на (не)eдна Шефка 

  Poesía » De humor
1096 0 23

Аз командвам тука -

кланяйте се вий на мене!

Чувствам се велика -

искам всички на колЕне!

 

Правя си каквото

само Аз си пожелая.

И се къпя в злото -

чудна ледена омая...

 

Влюбена в порока,

Аз разделям и владея.

Мразя ли, жестоко

гонкам, хапя и беснея...

 

Но за свойте хора

майчица съм свята, мила.

Кой каквото стори,

вярна съм му Аз закрила.

 

В хаоса се вричам

кат проклятие и клетва.

Странно, но от всички

Аз съм най-голяма жертва...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??