18 jul 2017, 13:39

Изповедта на вечността 

  Poesía
291 1 2

натъгувах се
и се нарадвах

 

наговорих се
и намълчах

 

налюбувах се
и обич изповядвах

 

и нагледах се
и намечтах

 

.....................................

 

не зная
пò човек
далѝ съм

 

и
колко още
ѝма
да догонвам

 

но
на човек
ще се орисам

 

и вместо
с`ълзи -
щасти`я
отронвам

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??