8 oct 2013, 7:58

Изтръпнало от нежност сърце 

  Poesía » De amor
439 0 1

Изтръпнало от нежност сърце

 

Изтръпнало от нежност сърце,

изплакано в настръхнала сълза.

Сърцето, жадно за обичане

шепне обичам, обичам.

В притихналата вечер

сгушва се безремието,

пие влюбена капчица разкош.

Случва се стих, любов се случва.

Една сълза не стига,

такова обичане няма свършване...

То е до заника на дните.

Това сърце изтръпнало от обичане

безпаметно слива двама в любов.

Безумна любов. Последната.

 

©Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??