Изтръпнало от нежност сърце
Изтръпнало от нежност сърце,
изплакано в настръхнала сълза.
Сърцето, жадно за обичане
шепне обичам, обичам.
В притихналата вечер
сгушва се безремието,
пие влюбена капчица разкош.
Случва се стих, любов се случва.
Една сълза не стига,
такова обичане няма свършване...
То е до заника на дните.
Това сърце изтръпнало от обичане
безпаметно слива двама в любов.
Безумна любов. Последната.
©Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены