27 mar 2015, 22:07

Извън съмнение ревниво ще запазиш 

  Poesía » De amor
430 0 1

извън съмнение ревниво ще запазиш
походката събудена с клавиши
отворени прозорци ще пленяват, разказват и разнищват
разчорлената песен ще попречи
да устоиш на остротата на контраста
опасността да се загубиш става дреха
опасността изрично да запазиш става властна
предречено ще милваш всички паяжини
закачка дръзко прашна и нелепа -
с ленивост спусната на смешни кичури
ще можеш да се скриеш зад късмета…

 

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми много стилът ти и мистерията в него и образите..., които стават един и особено в това ти произведение!!!
Propuestas
: ??:??