27 мар. 2015 г., 22:07

Извън съмнение ревниво ще запазиш 

  Поэзия » Любовная
427 0 1

извън съмнение ревниво ще запазиш
походката събудена с клавиши
отворени прозорци ще пленяват, разказват и разнищват
разчорлената песен ще попречи
да устоиш на остротата на контраста
опасността да се загубиш става дреха
опасността изрично да запазиш става властна
предречено ще милваш всички паяжини
закачка дръзко прашна и нелепа -
с ленивост спусната на смешни кичури
ще можеш да се скриеш зад късмета…

 

© Ел Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесва ми много стилът ти и мистерията в него и образите..., които стават един и особено в това ти произведение!!!
Предложения
: ??:??