- От поглед в миг: планета, синя сфера,
вода и суша, жива атмосфера!
От едноклетъчната още ера,
през гигантите измрели вчера,
че до днес с човешката история
и на практика, и на теория
що е то? Кажи!...
- Лаборатория!!!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados