23.09.2020 г., 10:52 ч.

Извънземна гатанка 

  Поезия » Друга
250 0 0

- От поглед в миг: планета, синя сфера,

вода и суша, жива атмосфера!

От едноклетъчната още ера,

през гигантите измрели вчера,

че до днес с човешката история

и на практика, и на теория

що е то? Кажи!...

                              - Лаборатория!!!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??