12 jul 2007, 18:10

ЖАБА ИЛИ ПРИНЦ 

  Poesía
613 0 2
Летни вечери, изящни силуети,
залезите знойни - поетът ги усети!
Брегове изронени, реки се ширнали,
долини зеленооки, треви се люшнали!

И сред тез нюанси, мнозинство са жабите,
скрити принцове или презряни са!?
На себе си оброк бях дала,
принца мой да найда!

Най-хубава бях в този ден
и звездите луднаха по мен!
И тъй заспах с упойващо ухание
и с принц до мен, с божествено дихание!

Не зная съмва ли се или пък здрачава,
но на ПОЕТА имайте му вяра!!! 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??