24 dic 2007, 0:20

Жаден отпивах (Из „Животът, какъвто е...")  

  Poesía » Formas orientales
498 0 6

хайку

 

жаден отпивах

от пустиня на бял лист...

 

изгрев го изпи...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??