той ще изкопае
от дъното на джобовете си
малко алено цвете
любимо измислено
и отново ще търси
крилете си
те дали си отидоха
или скриха завинаги
той търсеше
извор на истина
но
забрави за жаждата
реши че
стига само
да е вечно времето
много лесно ще приеме забвението
но кръстословицата
не е завършена
а и цветето
не е
прекършено
© Слав Todos los derechos reservados
изреждам думи, те
сами падат на местата си
и се нареждат както решат
точки, запетайки се появяват
когато си поискат