19 sept 2010, 11:34

Жажда 

  Poesía » De amor
603 0 13

И спуснат по надежди чакани,
макар и влажен, без остатък
ще подложиш устни във очакване,
но само тук, а не оттатък!

Преминал моста на мечтите,
ще стигнеш до мечтаните наслади,
потънал неусетно във очите ми,
събрали всички звездопади.

И жадно, жадно ще ме пиеш
на малки глътки, безконечно,
с диханието си ще ме покриеш -
вълшебен миг от свята вечност.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??