7 jul 2010, 10:18

Жалко 

  Poesía » Otra
872 0 1

Наивно малко момиче,

мислиш, че обичаш.

Наивност сляпа има в твоята душа,

тя те обрича да си сама.

Не търси грешките в други хора,

нито разбиране, нито някаква опора.

Ти си още малка,

не го разбираш, жалко.

Мислиш, че  си играеш с човешките души,

но това отвътре бавно ще те разруши.

Но засега си още малка

и не го разбираш, жалко.

Поиграй си още, но ще дойде някой ден,

когато ще ме чуеш и ще повярваш в мен

и в тези думи, които пиша,

не спирай дъха, а дишай.

Но ще бъде късно и всичко ще забравиш,

по някой път забранен ще се отправиш,

но дотогава ще си останеш малка

и няма да го разбереш, жалко...

 

 

 

 

 

                                       05.12.2009

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е истината за повечето малки и наивни момичета гордея се с теб, че си съумял да създадеш тази творба!Нека това стихотворение служи за пример на подрастващите момичета!Браво за умисъла и старанието, което си положил!Ето виж когато искаш-значи можеш!Продължавай и много УСПЕХИ! ! !
Propuestas
: ??:??