2 jun 2024, 22:51

Жалони към душата 

  Poesía » Civil
37 0 0

Цял един живот в куфар е събран,
и той за негов крал да бъде е избран,
седи на своя трон с чашка във ръка,
един след друг цеди човешката река.

 

Всеки по монета данък му дължи,
пътя си към Рая за да продължи,
към едни съдбата (б)е щедра и добра,
жалони към душата другите избра. 
 

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??