14 dic 2007, 16:26

Жар птица 

  Poesía
576 1 0

     Жар птица – чуден вид

       в душата ми вирей

  и на клоните от чувства

   миг не спира тя да пей.

 

   Свила е гнездо от лава

    вътре, в моето сърце.

Там, в гора от нежен огън

песента й няма веч да спре.

 

Усетя ли мелодията чиста

   в мойте вени да звучи,

  на крилата й политам

  към щастливи съдбини.

 

Жар птица – чудна птица,

   аз на подвиг съм готов,

да те опазя – теб Свещена,

     ти си моята Любов!

© Десислава Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??