14.12.2007 г., 16:26 ч.

Жар птица 

  Поезия
574 1 0

     Жар птица – чуден вид

       в душата ми вирей

  и на клоните от чувства

   миг не спира тя да пей.

 

   Свила е гнездо от лава

    вътре, в моето сърце.

Там, в гора от нежен огън

песента й няма веч да спре.

 

Усетя ли мелодията чиста

   в мойте вени да звучи,

  на крилата й политам

  към щастливи съдбини.

 

Жар птица – чудна птица,

   аз на подвиг съм готов,

да те опазя – теб Свещена,

     ти си моята Любов!

© Десислава Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??