17 may 2009, 21:42

Желание 

  Poesía
388 0 3

               ЖЕЛАНИЕ

 

Искам да върна моята младост,

на колене да застана пред теб.

Желания - развилняло се стадо -

отново в ума ми зараждат вертеп.

 

Ще сваляме дрехи и бащин морал,

на присмеха жалък ще устоим.

От клюки пламнал е целия квартал,

 

… но на щастие тук, дом ще градим.

 

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??