17 nov 2005, 22:21

Желание 

  Poesía
868 0 1
                                          Безкрайно желая света да преобърна-
                                      за да спра минутите,
                                         да пресуша потоците,реките,
                                     да спра полъха на вятьра,
                                           да стигна полета на птиците!

                                             
                                        Да върна мига,
                                      изплъзнал се като
                                  бисерна капка роса
                                      по-листа и треви.

                                        Да намеря изгубената
                                        обич, за да и вдъхна безкрайност!

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За любовта заради която си струва да бъдеш отдаден до последния си дъх.
    Това го видях при баба ми и дядо ми ,виждал съм го и при животните.
Propuestas
: ??:??