25 jul 2015, 9:33

Желание 

  Poesía
314 0 2

Желание

Търся те с поглед в тъмнината,
а усещам само ледените пръсти.
Искам да ти стопля аз душата,
да стопя леда с очите мои пъстри.

 

Чувам как сърцето ти тупти спокойно,
а моето не мога да го укротя.
Омаяна от теб, аз виждам двойно
и от аромата ти като пияна ще заспя.

 

В съня ми искам да присъстваш
и ме е страх да се събудя.
Надежда и живот в мене вдъхваш,
а как успяваш ме остави да се чудя.

 

24.07.2015г. Николина Згуровска

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря
  • Хареса ми как противоположностите тук се допълват Елементът на чуденето е необходим, стига действително да не прикрива липсата на съгласуваност.
Propuestas
: ??:??