10 ago 2017, 20:22

Желание 

  Poesía » De amor
348 0 0

Само ти да си щастлив.

Единствено тогава

ще преборя 

безсънието

в сърцето, което

чакаше твърде дълго

да те преживее.

© Таня Todos los derechos reservados

.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??