Aug 10, 2017, 8:22 PM

Желание 

  Poetry » Love
347 0 0

Само ти да си щастлив.

Единствено тогава

ще преборя 

безсънието

в сърцето, което

чакаше твърде дълго

да те преживее.

© Таня All rights reserved.

.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??